Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Onze nieuwe website is een feit!

Welkom op de nieuwe website van RTC Montfoort! Info over lidmaatschap, wielerrondes, agenda etc.

Vanaf vandaag kunt u alle informatie terugvinden over RTC Montfoort op deze geheel vernieuwde website! Een frisse en geheel nieuwe site met alle info om kennis te maken met de wielervereniging van Montfoort. Op deze site kunt u de toertochten van de RTC terugvinden en kun je je aanmelden als lid van onze vereniging. 

Het seizoen 2015 is voor de wegrijders bijna over, maar we gaan gewoon door met fietsen en duiken binnekort de bossen in op de MTB of crossfiets. 

Altijd al een keer mee willen fietsen met een groep? Neem een kijkje in de agenda voor de toerdata. 

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

Veel plezier bij het bekijken van deze site. 

Bestuur RTC Montfoort

| archief bekijken